Nieuw personeel

Geachte collega,
U koos voor Per Plex!. Welkom! U staat aan het begin van een boeiende baan. Alles is nog nieuw. Met deze gids wordt u een beetje wegwijs gemaakt. Lees hem vandaag nog aandachtig door. Zorg ook dat u hem thuis bij de hand hebt als u snel iets wilt opzoeken. De meest actuele versie van de personeelsgids  is op onze website te vinden: personeelgids op deze website. De versie van de website is bindend.
Bij Per Plex! doen mensen hun werk volgens de werkprogramma’s die met de klant zijn afgesproken. De betrokkenheid waarmee dat gebeurd is in ons aller belang. U krijgt een goede opleiding om uw vak te beheersen. U krijgt de juiste middelen en materialen. U krijgt ondersteuning bij uw werk en er is een luisterend oor in geval van problemen. Hebt u vragen, raadpleeg dan eerst deze gids en vervolgens uw objectleid(st)er.
Deze personeelsgids maakt onderdeel uit van uw arbeidsovereenkomst. Door ondertekening van de arbeidsovereenkomst verklaart de werknemer zich akkoord met de inhoud van de personeelsgids, evenals wijzigingen en of toevoegingen daarin.
Ik wens u heel veel jaren plezier in uw werk bij ons bedrijf.